Fotoalbum

Grillfest 2018 på Pedersholm.Vild

Foto. Per Clausen

 

Grill-party 2018 hos: FSF Værløse-Jonstrup afd.

 

 

 

Traditionen tro blev der afholdt grill-party i afd. lørdag den 30. juni 2018, der var knapt 40 medlemmer med pårørende der havde meldt deres ankomst til afd. mødelokaler på Pedersholm i Frederikssund.

 

Dagen startede kl. 1400 dut med militær præcision, grill-Kaj og hans flittige hjælper hold havde sørget for flag i indkørslen og Kaj store sorte grise solarie var kørt i stilling og der lå et ensomt æble og ventede på at blive anbragt i gabet på dagens udvalgte grissebasse.

 

Inden kaffen skulle serveres blev der tid til at nyde en genstand nogle nåede et par stykker, ude i det forud bestilte fantastiske sommervejr.

 

Så blev der klat til samling inde i en festklædt sal med et veldækket kaffe bord, efter alle havde indtaget deres pladser, bød formand Kaj med et glas i hånden velkommen med et ønske om at vi måtte få en hyggelig eftermiddag sammen, selskabet kvitterede med at gøre det samme.

 

Medens grissebassen lå og blev attraktiv mørkebrun i svedekassen, fløj historierne og anekdoterne gennem luften, meget var hørt før men det blev de ikke dårligere af.

 

Efter at Kaj havde splittet grissebassen i tusinde stumper og stykker, indtog vi igen vores pladser og på tur var der folkevandring op til den flotte salatbar, det er et imponerende stykke arbejde der bliver gjort år efter år, for at vi som gæster kan få en dejlig dag. En stor tak til alle jer det lægger tid og kræfter i at få afviklet dagen!

 

Der var også i år lagt et lotteri ind i arrangementet, to spil om henholdsvis 1-2 eller 3 flasker vin, min beskedenhed afholder mig fra at nævne hvem der tog hjem med en af hovedgevinsterne.

 

Vi siger en stor tak til de ”frivillige” der gør det muligt at gennemføre dagen, jeg er dog vidende om at der er en lille gevinst til jer efter at vi andre en gået. I skal nemlig sætte borde og stole på plads, nedtage baren, vaske op, feje gulv, nedtage flag og en hel del andet husligt arbejde.

 

 

 

Tak for en god og oplevelsesrig dag. Søren Eibak