Fotoalbum

Så blev et ”brag” af årets Grill-fest overstået.

Der var mødt rigtigt mange flyvere med sommerklædte damer; og de fik alle en masse solskin, meget snak med hinanden, kaffe – øl/vand- vin og naturlig vis – det det hele drejede sig om, nemlig ”Grisebassen”! Igen i år stod den på Pedersholm ”kendte og berygtede” grillmester for herlighederne.

Vi samledes klokken 14.00 i gården, hvor den første snak i takt med et pragtfuldt vejr tog sin begyndelse. Da næsten alle tilmeldte var ankommet, blev kaffe m.v. serveret i den store sal. Her var der dækket lange borde med lys og servietter – rigtigt festligt.

Medens dagens attraktion blev grillet færdigt, gik snakken lystigt. Der var også tænkt på lidt underholdning, der bestod af salg af lodder. Der kunne det – hvis man var heldig – udmøntes i erhvervelse af forskellige drikkevarer. I sær ét bord tog rigeligt til sig; men det var dem selvfølgeligt vel undt!

Da klokken efterhånden var passeret 17.00, og salater, kartoffelsalater m.v. var båret ind, kundgjorde grillmesteren, at det var tid til at spise. Vi gjorde det naturligvis i god ro og orden med ét bord ad gangen. Traktementet var så skønt, at alle skulle op og hente flere gange.

Dagen sluttede som den begyndte med kaffe.

En stor tak til de tjenende ånder: Ida, Nina, Per og Kaj.

Med venlig hilsen

Flemming

Foto. Per Clausen & Kurt B. Sørensen