Fotoalbum

FSF   Landsskydning 2019

 

VÆR-JON skyder igen i år med ved FSF-Landsskydningen.

Vi har, traditionen tro, fået lov til at skyde, sammen med vores kammerater fra Københavns Pionerforening (KP).

Så lad os prøve om det endnu engang vil være muligt, at samle et hold eller to.

Skydningen afvikles som tidligere år i DGI-Byen på adressen: Tietgensgade 65, Kbh. K., lige overfor Københavns Hovedbanegård. Følg striberne på gulvet til ”Skyttehuset” i underetagen. Gå ind ad ståldøren til det første bord, se efter Torben, spørg efter Kim eller sig du kommer fra FSF.

”Pionererne” stiller velvilligt geværer til rådighed for os  -  ganske gratis!

Inden skydningen kan du få en grundig instruktion. Landsskydningen bliver afviklet tirsdag den 19. marts kl. 16.30. Du skal blot ringe til Torben på 44 91 42 20 / skrive på ki2@webspeed.dk eller sende en SMS på 61 77 42 20, og tilmelde dig til Landsskydningen. Gør det med det samme, men senest  lørdag den 16. marts. Du kan få en Træningsskydning. Det foregår tirsdag den 12. marts og på samme adresse kl. 16.30 Hvis du vil benytte dig af dette tilbud, skal du også tilmelde dig, senest lørdag den 9. marts. Du skal ikke holde dig tilbage af hensyn til økonomien. Pionererne afkræver dig kun 30,- Kr. for patroner. Skiverne betaler VÆR-JON.

Hvis du har lyst til et måltid mad efter skydningerne (ca. 75 kr.), så meddel det sammen med din tilmelding. Spisning og efterfølgende hygge, foregår i Selskabslokalet  Heilsgade 2, Kld. 1760, Kbh. V

Evt. kørelejlighed til Selskabslokalet, kan aftales på skydeaftenen.

Sikkerhedskravene omkring ophold på skydebaner er blevet skærpet, så det er et ”must”, at du overholder tilmeldingsfristerne. Så jeg kan videregive skydelederen dine data i go’ tid. Jeg håber vi ses til en hyggelig aften, så vi alle kan sige til hinanden: Godt Skudt!

På vegne af VÆR-JON. Torben